Details
Type
Staand
Coördinator:
Sjonny O'Fark
Wappiecafe.nl Hellevoetsluis
Parkweg 2, 3221 LV Hellevoetsluis, Netherlands Aanwijzingen

Wappiecafe Hellevoetsluis is een off- en/of online woonkamer. Waarbij leden van de Kamer van Sociale Waarden en hun introducees, van harte welkom zijn. Wappiecafe eigenaren, bepalen de normen en waarden binnen de eigen woonkamer. Zo kent ook wappiecafe Hellevoetdsluis normen en waarden.

Van alle leden die aansluiting wensen, respecteren deze de desbetreffende normen en waarden. En zijn deze voor iedereen inzichtelijk. 

Op de website wappiecafe.nl faciliteren we leden om binnen het concept van wappiecafe's huiskamerbijeenkomsten te organiseren. Hierin maken we gebruik van thema's die door leden zelf ontwikkelt zijn en worden. En waarin wellicht samenwerkingsovereenkomsten kunnen komen, die invulling geven aan samenwerking, doelrealisatie en empowerment. 

De Kamer van Sociale waarden is een nu nog informeel netwerk bestaande uit mantelzorgers, ervaringsdeskundigen en (zorg) professionals, die vanuit de verbintenis, de vriendschap, de erkenning voor elkaars krachten een constructief sociaal netwerk vormen. Met ook professionaliteiten en inzichten op veel andere vlakken dan de zorg.

Staan we binnen onze verbintenissen in onze krachten. En zo sociaal gewenst, elkaar daar waar mogelijk bij.

Wappienet.nl initiatief, is een multiside platform, wat zich bekommert om de ontwikkeling van het platform, zoekt naar mogelijkheden de verbintenissen op het platform off- en online te ondersteunen. Vanuit het oogmerk deze daarmee te sterken. Maar ook ieders keuze gemaakt binnen de eigen privacy te beschermen.  

En zo voor iedereen onderdeel van het netwerk, daarmee beoogt een constructief sociaal netwerk te formeren.

Ben jij daarin een speurder, door het nieuws, op zoek naar de randjes van de waarheid. Graag goed geïnformeerd, over wat er (bekritiseer baar) werkelijk speelt. Dan vindt jij het belangrijk dat DIE media De Media is die iedereen zou moeten kunnen lezen.

Wappiemap wil de vrije media ondersteunen in waarvoor ze nodig zijn en altijd nodig zullen blijven.

Inzicht te geven wat er werkelijk speelt, in het belang van de abonnee. Daarmee objectieve keuzes te kunnen maken binnen een democratische samenleving. Waarbij de waarheid alléén door eigenaarschap van één ieder en wij samen, dus allemaal, het beste te benaderen is.

Binnen onze rechten als mens, met zekerheid en vanuit vertrouwen, gerespecteerd door diegene waarmee we verbinden.

Objectief te kunnen kiezen, behoorlijk bestuur ons dient. Privacy binnen het eigen netwerk, respect voor de normen van de directe en indirecte omgeving. Met inzichtelijke grenzen naar omliggende netwerken. Waarbij we elkaar in de krachten erkennen. Wil de wappiemap dat naar de vrije media kunnen waarderen en naar de distributeur en abonnee van de wappiemap.nl kunnen belonen. Dus iedereen de mogelijkheid biedt de media te lezen, zelfs als je er voor kunt werken, en zo de map gratis hebt, of door je op wappiemap te profileren, er aan kunt verdienen. Wappiemap ziet graag dat abonnees eigenaarschap ervaren in het verspreiden van de vrije media. 

Wappiemap.nl biedt daarbij abonnees van de wappiemap,  elke 14 dagen een zo veel mogelijk complete lees portefeuille, waarbij de eerste map op proef besteld kan worden. Een investering van minimaal €30,50 je de eerste map bezorgt krijgt op proef. Je ook de mogelijkheid krijgt nu al voor een periode van 20 weken en zelfs voor één jaar een abonnement af te sluiten op de wappiemap. Deze 2 opties zijn uiteraard niet nodig, we zijn ten allertijden gesteund indien abonnees die zich aansluit.

We daarvoor tevens een platform ontwikkelen, waarmee jou wappiemap te huren is, en daarmee zijn prijs terug te verdienen is. Of de kosten verdeelt kunnen worden onder de huurders van het eigen netwerk. Of verhuurd naar aangesloten leden binnen de eigen groep, genaamd distributiepunt. 

Elkaar ook weten te vinden als de inhoud te bekritiseren valt. Media vrij toegevoegd kan worden. Gebruikte mappen doorverkocht kunnen worden, en dus ook oudere mappen gedeeld kunnen worden buiten het eigen netwerk van abonnees.

Wappiecafe Eygelshoven is een huiskamer, met de mogelijkheid dat er tot 24 mensen samen komen, maar waarbij men in het gesprek zich ook kan afzonderen binnen een kleinere groep 8 personen. Alle leden/vrienden van de kamer van Sociale waarden, treffen zich binnen besloten kring, en kunnen omliggende netwerken elkaar faciliteren in het constructief maken van het eigen netwerk of deze te versterken. 

Wil je een wappiecafe bijeenkomst bijwonen, neem dan altijd ook even contact op met de beheerder, in deze Sjonny O'Fark: 06-53445054

Of laat even een berichtje achter op zijn whatsapp. 

Gebruik gerust het onderstaande antwoord formulier Als je er aanleiding toe ziet.

 

Plattegrond
aankomende evenementen
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!