In de wappiemap kan je de volgende vrije media aantreffen:

Doneer Gezond verstand


Gezond Verstand is een stichting zonder winstoogmerk en is afhankelijk van donaties. De stichting is werkzaam in het algemeen belang en heeft tot doel kwalitatief goede en juiste berichtgeving over gebeurtenissen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld te ondersteunen en stimuleren, hetgeen met name in het belang voor Nederland en haar bewoners.

Voorts ondersteunt en stimuleert Stichting Gezond Verstand kwalitatief goede onderzoeksjournalistiek en initiatieven die berichtgeving en journalistiek algeheel bevorderen. Stichting Gezond Verstand verdedigt en vraagt aandacht voor de persvrijheid en verdedigt en vraagt aandacht voor de vrijheid van meningsuiting van eenieder.

Gezond Verstand creëert een platform voor kennisvergaring.

Hoofdredacteur is Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC.

De Andere Krant is een initiatief vanuit de stichting KnowledgeMatters. Het doel van De Andere Krant is om het publieke debat te verbreden en de Andere Kant van het nieuws te tonen. Waar veel media meer onderdeel van het machtssysteem (b)lijken in plaats van deze macht kritisch te volgen zijn wij totaal onafhankelijk. De krant heeft geen winstoogmerk en wordt tegen de laagst mogelijk kosten gemaakt en verspreid.

Voor het maken van de eerste edities zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met wel onafhankelijke media. Voor een brede nieuwsgaring raden we deze partijen dan ook van harte aan.

Contact opnemen met De Andere Krant kan door een mail te sturen naar redactie@deanderekrant.nl

Onafhankelijke Pers Nederland

Wij brengen het nieuws dat jou niet verteld wordt door de oude Nederlandse kranten en nieuwszenders.

Wij zijn OPN, Onafhankelijke Pers Nederland, een gedreven groep vrijwilligers. We delen een missie: bijdragen aan het redden van onze vrijheid door een kritisch tegengeluid terug te brengen in het Nederlandse medialandschap.

Onafhankelijke Pers Nederland is onafhankelijk, maar niet onpartijdig. Wij kiezen voor waarheidsvinding, bewustwording en transparantie.
OPN is aanwezig bij demonstraties en protesten voor eerlijke verslaglegging, promotie en verbinding.

Je vindt ons online met nieuws, live uitzendingen en interviews. En we geven een eigen krant uit: OPN Nieuws.

OPN werkt samen met andere onafhankelijke mediakanalen en onze reporters zijn aangesloten bij de NVVJ, de Nederlandse Vereniging voor Vrije Journalisten.

dit is een krant van de KOMMUNIKATIONSSTELLE DEMOKRATISCHER WIDERSTAND eV Berlin en de Berlijnse journalist Anselm Lenz, International Press ID 21-02-38124, tot 2020 dju Berlin, ver.di Media Department, Berlijn-Brandenburg, sindsdien Perskaart VJJ BB, Press ID 01-2885 – Ik raad alle collega’s in verdi-dju aan om van vereniging te veranderen Ons redactionele telefoonnummer voor dringende zaken: +49 30224331 82.

Vrije media die het belang van de abonnee dient, zal in de wappiekrant worden geplaatst en wordt daarmee ook onderdeel van de wappiemap en daarbuiten. Heb jij Persberichten die interessant zijn voor de wappiekrant? Stuur deze dan naar redactie@wappiekrant.nl.

Maak jij vrije media en zou je jouw krant of tijdschrift willen bijvoegen aan de wappiemap, dan neem met ons contact op, wij kunnen jouw tijdschrift of krant óók drukken. We hebben alleen een .pdf bestand nodig. We hebben een budget opgenomen om je te vergoeden voor jou krant of tijdschrift. Voor meer informatie, neem met ons contact op.

En uiteraard zit er informatie in de wappiemap over alle innitiatieven die door wappienet worden genomen.

Zoals wappiedoktor, wappiehotel, wappiereizen, wappiewonen, wappiewerken, wappiemunt, wappieschool, wappietest verzet.tv en snuifkapjes.nl

Flyers, Posters en Stickers

Verder zijn er flyers, folders en stickers die we aan de map toevoegen en die je als distributeur kunt toevoegen in de map. En waarbij de abonnee die deze map huurt, vrij kan beslissen om deze flyers, folders, posters en/of stickers wil behouden.

assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!